Lederudvikling

– Med den løsningsfokuseret tilgang

Sjældent er den ene forandring overstået, før den næste er på vej

Forandringer sker hele tiden, både i form af planlagte og ikke planlagte ændringer og tilpasninger til en omskiftelig omverden. Sjældent er den ene forandring overstået, før den næste er på vej

Når forandringen skal ud at leve

Forandringer sker hele tiden, både i form af planlagte og ikke planlagte ændringer og tilpasninger til en omskiftelig omverden. Sjældent er den ene forandring overstået, før den næste er på vej.

Når forandringerne skal ud at leve i organisation, hvor tiden og ressourcerne til implementering ofte er begrænsede, stiller det store krav til lederen.

Med afsæt i virksomhedens strategi handler lederudvikling om at styrke dine evner til at realisere de mål og ambitioner, som er sat af virksomheden. – Og med udgangspunkt i gode forandringsprocesser kan du forbedre værdi og resultat. For dig selv, dit team og din organisation.

Det handler samtidig om at udvikle dig som leder. Hvilken leder, ønsker du at være? Vi ser lederudvikling som en dannelsesrejse mere end det handler om kun at lære vigtige værktøjer og metoder.

Uanset om du har brug for at udvikle dele af organisationen eller styrke udvalgte ledelseskompetencer, vil du i et samarbejde med os, få en effektiv udvikling af dig som leder, af ledelsen som gruppe og organisationen som helhed.
Hvor vi starter, bestemmer du.

Som kursus?

Vores lederudviklingsforløb findes også som tilrettelagt kursus både internt hos dig eller eksternt, hvor du møder ledere fra andre organisationer.

Nete Guldbrandsen

Nete Guldbrandsen

Master Solution Focused Practitioner, Brief Coach, hesteguidet terapeut

Nete er grundlægger af små&STORE og har en master fra Dansk Løsningsfokuseret Institut, samt en coaching uddannelse fra Solutionsurfers Danmark.

Nete faciliterer supervision i dansk erhvervsliv for private og kommunale organisationer. Underviser i den løsnings fokuserede tilgang. Derudover faciliterer hun hesteguidet terapi for flere kommuner.

Jesper Christiansen

Jesper H Christiansen

ICF Professional Certified Coach, mentorcoach, supervisor og underviser

Jesper er ansvarlig for Solutionsurfers Danmark og er uddannet Kaospilot, systemisk konsulent og løsningsfokuseret coach.

Han er desuden ICF Assessor og har siden 1997 arbejdet for offentlige og private virksomheder med speciale i teamudvikling og forandringsprocesser.

Ring til os

Nete Guldbrandsen - +45 2122 0812
Jesper H Christiansen -  +45 4094 0013